„Рено“ – растечка сила на индустрискиот дизајн

Во 2020 година, Амазон виде многу нов хардвер, различни држачи за подигање на мониторот, како и производи за LED светло, производи за безжично полнење и станици за приклучување.Може да се нарече прва година на нов хардвер, а бумот на новиот хардвер стана и можност за индустриски дизајн.
Како и да е, експоненцијалниот раст на интернет економијата притисна повеќе простор за компаниите да создаваат и размислуваат.Кога некој производ ќе стане хит на интернет, многу производители немаат ни време да реагираат, па следат повеќе слични производи.Хомогенизацијата е сериозна, а ценовната војна води кон полош и полош квалитет на производот.На пример, гледаме дека повеќето канцелариски хардверски производи што се продаваат на Амазон продолжуваат да добиваат негативни критики, при што луѓето се жалат на нестабилност на производот и гломазни методи на работа.
За да се подобри конкурентноста на производите, потребен е нов јазик за индустриски дизајн.Брзиот развој на новиот хардвер бара голем број индустриски дизајнери, исто како што развојот на Интернет доведе до пораст на дизајнот на интеракција.
Профитната маржа на традиционалното производство е многу помала од онаа на Интернет, а вниманието на дизајнот е релативно мало, па многу производители директно расклопуваат и копираат туѓи производи.

Рено би го направил спротивното.На дизајнот му придаваме големо значење, а дизајнерското размислување „центрирано на корисникот“ ќе го придружува нашиот индустриски дизајн долго време.
Од денес, имаме 52 патенти за производи, вклучувајќи патенти за изглед, патенти за корисни модели и патенти за работа со софтвер.Во јуни 2022 година, Руинуо ќе прогласи национално претпријатие за висока технологија, што ќе ни помогне да привлечеме повеќе таленти.
Zesmuyo е одличен тим за индустриски дизајн, ние сме специјализирани за создавање на брендирани сериски производи за нашите клиенти.Reno е убеден дека ќе донесе покреативни производи на глобалниот пазар и ќе расте понатаму во изборот на глобалниот пазар.

KL(7G3O_{Q3~HUUV`Q6II_K_06

Време на објавување: 15 јули 2022 година